Conopidă Italiană Prăjită
Conopida italiană prăjită ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest fel de mâncare are 137 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Conopidă Prăjită Italiană, Salată Italiană De Conopidă Prăjită, și Conopidă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor în poziția superioară și preîncălziți cuptorul la 475 grade F. Aruncați împreună conopida, roșiile, uleiul de măsline, caperele, 1/2 linguriță de sare, câteva măcinări de piper și usturoiul pe o foaie de copt. Prăjiți până când conopida se rumeneste în unele pete și este fragedă, aruncând cam la jumătatea drumului, aproximativ 20 de minute. Aruncați cu o stoarcere de lămâie și pătrunjelul.