Conopidă Integrală La Grătar
Conopida integrală la grătar este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Food.com are 5 fani. Dacă aveți la îndemână unt, piper, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Conopidă La Grătar, Conopidă La Grătar, și Salată De Conopidă La Grătar pentru rețete similare.