Conopidă feta uscată la soare
Conopida feta uscată la soare este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 348 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $6.65 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți conopidă, brânză de capră, presărați oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.