Conopidă cu sos de ciuperci și migdale
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă conopidă cu sos de ciuperci și migdale. Această rețetă are 8 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 183 de calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Pentru 1,09 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergi la magazin și cumpără amidon de porumb, granule de supă de pui, conopidă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Taste of Home. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 46% . Rețete similare sunt Clătite cu ciocolată neagră și migdale cu sos de ciocolată neagră , Sos Zhoug (cunoscut și sub numele de Sos Schug) - un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu și Conopidă prăjită cu sos de tahini .
Instrucțiuni
Într-o cratiță cu 2,5 cm de apă, fierbeți conopida întreagă la abur până când se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-o tigaie, sotați ciupercile, migdalele și ceapa în unt până când ciupercile se înmoaie. Dizolvați supa în 3/4 de cană de apă; adăugați-o în tigaie.
Combinați amidonul de porumb cu apa rămasă până obțineți o compoziție omogenă; adăugați-o în tigaie. Aduceți la fierbere. Gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă și face bule.
Puneți conopida într-un bol mare; adăugați sos deasupra.