Conopidă cu sos de ciuperci și migdale

Conopidă cu sos de ciuperci și migdale
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă conopidă cu sos de ciuperci și migdale. Această rețetă are 8 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 183 de calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Pentru 1,09 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergi la magazin și cumpără amidon de porumb, granule de supă de pui, conopidă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Taste of Home. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 46% . Rețete similare sunt Clătite cu ciocolată neagră și migdale cu sos de ciocolată neagră , Sos Zhoug (cunoscut și sub numele de Sos Schug) - un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu și Conopidă prăjită cu sos de tahini .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță cu 2,5 cm de apă, fierbeți conopida întreagă la abur până când se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Între timp, într-o tigaie, sotați ciupercile, migdalele și ceapa în unt până când ciupercile se înmoaie. Dizolvați supa în 3/4 de cană de apă; adăugați-o în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați amidonul de porumb cu apa rămasă până obțineți o compoziție omogenă; adăugați-o în tigaie. Aduceți la fierbere. Gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă și face bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți conopida într-un bol mare; adăugați sos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista