Conopidă Cu Sos De Brânză

Conopidă Cu Sos De Brânză
Nevoie de o garnitură vegetariană? Conopida cu sos de brânză ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 254 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, conopidă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Sos ușor de brânză de conopidă pentru brânză slabă Mac N', Conopida în sos de brânză, și Sos De Brânză Peste Conopidă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați frunzele de Jos din conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
3
Scoateți miezul, lăsând capul intact.
4
Așezați conopida pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă. Îndoiți ușor părțile foliei în sus și peste conopidă; sertizați părțile foliei împreună pentru a sigila, lăsând partea superioară a foliei deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Se Presara 2 Linguri. apă peste conopidă. Sertizați partea superioară a foliei împreună pentru a sigila. (Folia trebuie să fie liberă, permițând conopidei să se aburească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Așezați conopida acoperită cu folie într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți la 400 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu; bateți treptat în făină până se formează o pastă și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Bateți laptele evaporat și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până se îngroașă și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Bateți brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Bateți sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Scoateți conopida din cuptor și pliați folia la jumătatea părților laterale ale conopidei. Top conopida cu sos de brânză și se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
ConopidăConopidă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
13
Coaceți la 400 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Serviți imediat.
15
Conopida cu sos de brânză Sud-Vest: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind brânza Monterey Jack cu ardei cu brânză Cheddar ascuțită și adăugând 1 (10 oz.) poate cubulete rosii si ardei iute verde, drenate, la sos de brânză cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Brânză Cheddar AscuțităBrânză Cheddar Ascuțită
Conserve De Roșii Tăiate CubulețeConserve De Roșii Tăiate Cubulețe
Sare și PiperSare și Piper
Sos De BrânzăSos De Brânză
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
ConopidăConopidă
ArdeiArdei
16
Se presară sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateMediu
Gata În21 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista