Conopidă Cu Sos De Brânză
Nevoie de o garnitură vegetariană? Conopida cu sos de brânză ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 254 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, conopidă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Sos ușor de brânză de conopidă pentru brânză slabă Mac N', Conopida în sos de brânză, și Sos De Brânză Peste Conopidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați frunzele de Jos din conopidă.
Scoateți miezul, lăsând capul intact.
Așezați conopida pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă. Îndoiți ușor părțile foliei în sus și peste conopidă; sertizați părțile foliei împreună pentru a sigila, lăsând partea superioară a foliei deschisă.
Se Presara 2 Linguri. apă peste conopidă. Sertizați partea superioară a foliei împreună pentru a sigila. (Folia trebuie să fie liberă, permițând conopidei să se aburească.)
Așezați conopida acoperită cu folie într-o tigaie.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute.
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu; bateți treptat în făină până se formează o pastă și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Bateți laptele evaporat și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până se îngroașă și se omogenizează.
Bateți brânza până se topește.
Scoateți conopida din cuptor și pliați folia la jumătatea părților laterale ale conopidei. Top conopida cu sos de brânză și se presară cu boia de ardei.
Coaceți la 400 timp de 10 minute.
Conopida cu sos de brânză Sud-Vest: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind brânza Monterey Jack cu ardei cu brânză Cheddar ascuțită și adăugând 1 (10 oz.) poate cubulete rosii si ardei iute verde, drenate, la sos de brânză cu sare și piper.
Se presară sare după gust.