Conopidă cremă cu topping de Crumb Herbed
Crema de conopidă cu topping de Crumb Herbed ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați prazul, pâinea cu aluat, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Conopidă cremă cu topping de Crumb Herbed, Conopidă Cu Topping De Crumb Herbed, și Mini tarte de conopidă cu crustă Gruyere de cartofi și Topping de parmezan cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie și procesați până când firimiturile fine măsoară 3 căni. Pune deoparte.
Gatiti conopida in apa clocotita 15 minute sau pana cand este frageda; se scurge.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prazul și 3 căței de usturoi; gătiți 7 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și laptele, amestecând cu un bici; se adaugă în tigaie. Se aduce la foc mic; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant. Se amestecă 3/4 linguriță sare, brânză și piper.
Se ia de pe foc; se amestecă conopida. Se amestecă amestecul de conopidă într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Topiți restul de 1 linguriță de unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați restul de 3 căței de usturoi; gătiți 30 de secunde sau până se rumenesc ușor, amestecând constant.
Combinați pesmetul, rămânând 1/4 linguriță de sare, pătrunjel și cimbru.
Stropiți cu amestec de usturoi-unt; aruncați pentru a combina.
Presărați amestecul de pesmet uniform peste amestecul de conopidă.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.