Conopidă cremă cu topping de Crumb Herbed

Conopidă cremă cu topping de Crumb Herbed
Crema de conopidă cu topping de Crumb Herbed ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați prazul, pâinea cu aluat, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Conopidă cremă cu topping de Crumb Herbed, Conopidă Cu Topping De Crumb Herbed, și Mini tarte de conopidă cu crustă Gruyere de cartofi și Topping de parmezan cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie și procesați până când firimiturile fine măsoară 3 căni. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Gatiti conopida in apa clocotita 15 minute sau pana cand este frageda; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați prazul și 3 căței de usturoi; gătiți 7 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Combinați făina și laptele, amestecând cu un bici; se adaugă în tigaie. Se aduce la foc mic; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant. Se amestecă 3/4 linguriță sare, brânză și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc; se amestecă conopida. Se amestecă amestecul de conopidă într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Topiți restul de 1 linguriță de unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați restul de 3 căței de usturoi; gătiți 30 de secunde sau până se rumenesc ușor, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
10
Scoateți din căldură.
11
Combinați pesmetul, rămânând 1/4 linguriță de sare, pătrunjel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Stropiți cu amestec de usturoi-unt; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
13
Presărați amestecul de pesmet uniform peste amestecul de conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
14
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista