Conopidă Cremoasă Cu Supă De Ghimbir
Conopida cremoasă cu supă de ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă 92 cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Toamna. Dacă aveți ulei de măsline, jumătate și jumătate, garnitură: scoică de mare arsă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă, și Supă de conopidă și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare, adâncă, până când strălucește.
Adăugați conopida, apoi ceapa; se sotează, amestecând foarte puțin la început, apoi mai des, până când legumele încep să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Reduceți căldura la minim și adăugați unt, zahăr și usturoi; continuați să gătiți până când toate legumele au o culoare bogată de caramel, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Adăugați ghimbir, turmeric, șofran și piper cayenne; continuați să sotati până când este parfumat, cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult.
Adăugați bulion; aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când conopida este fragedă, aproximativ 10 minute.
Folosind un blender de imersie sau un blender tradițional, piure până la foarte neted, 30 de secunde până la 1 minut. (Dacă utilizați un blender tradițional, aerisiți-l fie îndepărtând Centrul pop-out al capacului, fie ridicând o margine a capacului. Drapați recipientul blenderului cu un prosop de bucătărie. Pentru a' curăța ' recipientul, se toarnă puțin jumătate și jumătate, se amestecă scurt, apoi se adaugă în supă.)
Reveniți la tigaie (sau o oală de supă); adăugați suficient jumătate și jumătate, astfel încât amestecul să fie asemănător cu soupl, dar suficient de gros pentru a pluti garnitura. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Se încălzește, se toarnă în boluri, se ornează și se servește.