Conopidă Cheddar
Conopida Cheddar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână făină, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Conopidă Cheddar, Cheddar-Supă De Conopidă, și Conopidă Cheddar Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați conopida într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 10 minute sau până când sunt fragede.
Așezați într-un vas de copt ușor uns de 2 litri.
Topiți untul într-o tigaie cu sos greu la foc mic; bateți în făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Bateți treptat laptele; gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si clocoteste.
Adăugați brânză și următoarele 4 ingrediente, amestecând până se topește brânza. Se amestecă 1 1/2 cesti de ceapă zdrobită.
Se toarnă amestecul peste conopidă.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Se presară cu ceapa rămasă zdrobită și se coace încă 5 minute.