Conopidă brânză și Broccoli
Conopida brânză și Broccoli este o vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 388 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină de aur, unt, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Conopidă Cu Broccoli Cu Brânză, Brânză De Conopidă Și Broccoli Coace, și Broccoli de conopidă cu usturoi și brânză se coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.în tigaie mare, aruncați conopida și broccoli cu ulei, sare și piper. Prăjiți descoperit 25 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt rumenite și fragede.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu-mic. Se amestecă făina. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este neted si bulbuc. Adăugați treptat lapte, amestecând continuu până când amestecul fierbe și se îngroașă. Se amestecă brânza până se topește.
Puneți legumele prăjite în feluri de mâncare.
Se toarnă sos de brânză peste legume; se presară cu nuci de pin.