Conopida Gratinată
Conopida gratinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 214 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 211 de fani. Un amestec de lapte, ceapă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Conopidă, gratin de conopidă, și Conopida Gratinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați conopida, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x9 inci.
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mic; gatiti si amestecati ceapa in untul topit pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați făină; gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa se rumeneasca, 3 pana la 5 minute. Se toarnă treptat laptele în amestec, amestecând într-un sos neted. Gatiti pana cand fierbeti.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați jumătate din brânza Cheddar până se topește; se presară piper și nucșoară.
Așezați conopida aburită în vasul de copt pregătit; se toarnă sos de brânză peste conopidă.
Se presară cu brânza Cheddar rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și rumenită, aproximativ 25 de minute.