Conopida cu piure de usturoi Art Smith
Art Smith usturoi piure de conopidă este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 101 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, conopidă, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 65 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este remarcabil. Încercați Usturoi Piure De Conopidă, Usturoi Piure De Conopidă, și Usturoi Piure De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați conopida și un vârf de sare într-o oală cu apă clocotită și gătiți până la fiert și foarte fraged, aproximativ 10 minute.
Scurgeți bine și uscați rapid bine cu prosoape de hârtie.
Adăugați conopida fierbinte într-un robot de bucătărie cu bulionul de pui, brânza, uleiul de măsline, iaurtul și usturoiul și procesați până la neted. Se amestecă un vârf de sare și piper și rozmarinul tocat și se servește imediat.