Conopida cu piure de usturoi Art Smith

Conopida cu piure de usturoi Art Smith
Art Smith usturoi piure de conopidă este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 101 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, conopidă, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 65 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este remarcabil. Încercați Usturoi Piure De Conopidă, Usturoi Piure De Conopidă, și Usturoi Piure De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați conopida și un vârf de sare într-o oală cu apă clocotită și gătiți până la fiert și foarte fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți bine și uscați rapid bine cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați conopida fierbinte într-un robot de bucătărie cu bulionul de pui, brânza, uleiul de măsline, iaurtul și usturoiul și procesați până la neted. Se amestecă un vârf de sare și piper și rozmarinul tocat și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista