Congee De Pui (Terci De Orez)

Congee De Pui (Terci De Orez)
Congee de pui (terci de orez) necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 861 calorii, 68G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, orez de iasomie, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Congee De Pui (Terci De Orez), Congee Cu Mai Multe Cereale (Terci De Orez Chinezesc), și Supă chinezească de ouă, stil de terci de orez (alias Congee).

Instrucțiuni

1
Faceți bulion: deși ați putea folosi în schimb bulion conservat, vă puteți face propriul cu oasele din același pui care furnizează carne pentru congee. Separați aripile de pui și trageți carnea din oase; aruncați pielea. Puneți oasele și aripile deoparte și tăiați carnea în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2
Încălziți uleiul într-o oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați usturoiul, ceapa tocată și morcovul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați aripi, oase, boabe de piper și frunze de dafin, împreună cu suficientă apă pentru a acoperi doar oasele (4 până la 5 căni). Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Îndepărtați oala după 15 minute și ocazional pe tot parcursul gătitului. Se fierbe la foc mic 2 până la 3 ore, apoi se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Între timp, faceți baza de terci: aduceți 10 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Bateți iasomie și orez lipicios. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, amestecând la fiecare 5 minute, până când orezul arată ca fulgi de ovăz fierți, aproximativ 45 de minute. Puneți deoparte 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Aduceți o oală medie cu apă la fiert și adăugați cu grijă ouăle. Reduceți căldura la foc mic și gătiți ouăle timp de 8 minute, apoi plonjați într-o baie de apă cu gheață. Când sunt reci, curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Aduceți la fiert baza de terci și 2 căni de pui. Se amestecă 2 căni de carne de pui și se reduce focul la foc mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Rupeți sau feliați ouăle în jumătate. Împărțiți congee între patru boluri mari de supă. Completați fiecare cu muguri, ceapă verde, coriandru, ou și câteva felii de gogoși chinezești sărate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VarzăVarză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați câteva bucăți de ghimbir pentru a-l împiedica să se gătească în congee. Cuibărește o pană de var lângă fiecare castron și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Faceți înainte: bază de terci, până la 5 zile, răcită etanșă (se îngroașă în frigider și poate fi folosită astfel, dar dacă vă place mai slab, adăugați puțină apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
* Orezul spart, un produs secundar al procesării și transportului orezului, este mai lipicios și mai moale decât orezul cu cereale integrale. Găsiți-l pe piețele vietnameze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista