Congee De Pui (Terci De Orez)

Congee De Pui (Terci De Orez)
Congee de pui (terci de orez) necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 861 calorii, 68G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, orez de iasomie, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Congee De Pui (Terci De Orez), Congee Cu Mai Multe Cereale (Terci De Orez Chinezesc), și Supă chinezească de ouă, stil de terci de orez (alias Congee).

Instrucțiuni

1
Faceți bulion: deși ați putea folosi în schimb bulion conservat, vă puteți face propriul cu oasele din același pui care furnizează carne pentru congee. Separați aripile de pui și trageți carnea din oase; aruncați pielea. Puneți oasele și aripile deoparte și tăiați carnea în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2
Încălziți uleiul într-o oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați usturoiul, ceapa tocată și morcovul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați aripi, oase, boabe de piper și frunze de dafin, împreună cu suficientă apă pentru a acoperi doar oasele (4 până la 5 căni). Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Îndepărtați oala după 15 minute și ocazional pe tot parcursul gătitului. Se fierbe la foc mic 2 până la 3 ore, apoi se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Între timp, faceți baza de terci: aduceți 10 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Bateți iasomie și orez lipicios. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, amestecând la fiecare 5 minute, până când orezul arată ca fulgi de ovăz fierți, aproximativ 45 de minute. Puneți deoparte 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Aduceți o oală medie cu apă la fiert și adăugați cu grijă ouăle. Reduceți căldura la foc mic și gătiți ouăle timp de 8 minute, apoi plonjați într-o baie de apă cu gheață. Când sunt reci, curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Aduceți la fiert baza de terci și 2 căni de pui. Se amestecă 2 căni de carne de pui și se reduce focul la foc mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Rupeți sau feliați ouăle în jumătate. Împărțiți congee între patru boluri mari de supă. Completați fiecare cu muguri, ceapă verde, coriandru, ou și câteva felii de gogoși chinezești sărate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
VarzăVarză
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați câteva bucăți de ghimbir pentru a-l împiedica să se gătească în congee. Cuibărește o pană de var lângă fiecare castron și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Faceți înainte: bază de terci, până la 5 zile, răcită etanșă (se îngroașă în frigider și poate fi folosită astfel, dar dacă vă place mai slab, adăugați puțină apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
* Orezul spart, un produs secundar al procesării și transportului orezului, este mai lipicios și mai moale decât orezul cu cereale integrale. Găsiți-l pe piețele vietnameze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista