Confit Ușor De Rață

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați easy Duck Confit. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 89G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1035 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 173 de gurmanzi și bucătari. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de carne de porc, sare, pește și fructe de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rață Confit, Ce Este Confitul De Rață, și Confit De Rață.
Instrucțiuni
Uscați picioarele de rață cu prosoape de hârtie.
Înțepați pielea raței peste tot: Găsiți un ac sau un cuțit foarte ascuțit și înțepați pielea raței peste tot. Concentrați-vă pe pielea care acoperă grăsimea. Faceți tot posibilul pentru a evita străpungerea cărnii în sine prin înțeparea pielii într-un unghi peste toba și centrul coapsei.
Faceți acest lucru pentru a oferi grăsimii care se află sub piele un loc unde să se scurgă. Dacă nu faceți acest lucru, va fi mult mai dificil să obțineți o piele crocantă.
Sare picioarele de rață și lasă să se odihnească la temperatura camerei: sare-ți bine picioarele de rață, mai mult decât crezi că ar trebui, de fapt.
Lăsați-i să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute și până la o oră. Nu-ți face griji, vor fi bine.
Puneți picioarele de rață într-o caserolă mică, cu pielea în sus. Cât de mic? Vrei doar suficient de mare pentru a ține picioarele. Puneți un luciu subțire de ulei sau grăsime de rață topită pe fundul caserolei, apoi așezați picioarele de rață strâns, dar fără a se suprapune.
Încălziți încet rața în cuptor:
Introduceți caserola în cuptor și încălziți-o la 300 de grade F (150 de grade C); dacă aveți un cuptor digital, puteți chiar să coborâți la 285 de grade F (140 de grade C). Nu preîncălziți cuptorul. Vrei să gătești rața cât mai ușor posibil.
Plecați și urmăriți fotbalul, mergeți la cumpărături, citiți o carte sau ceva de genul acesta. Cât timp? Fiecare rață are un nivel diferit de grăsime, așa că nu vă pot spune exact. Dar va fi de cel puțin 90 de minute, iar două ore este mai bine. După 90 de minute, verificați rața: ar trebui să fie parțial scufundată în grăsime topită și pielea ar trebui să devină crocantă.
Măriți căldura cuptorului pentru a rumeni pielea: când pielea începe să pară crocantă, măriți căldura la 375 de metri pătrați (190 de metri pătrați). Verificați după 15 minute. Căutați un maro auriu deschis. Dacă ați ratat unele pete cu acul și există locuri în care pielea nu va fi crocantă, este în regulă—mai bine decât pielea arsă în altă parte.
Lăsați să se răcească și strecurați grăsimea:
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10-15 minute înainte de a mânca. Păstrați grăsimea acumulată pentru a găti legume, alte cărnuri sau pentru a vă menține pielea strălucitoare. Strecur grăsimea prin pânză de brânză, dar chiar trebuie să faceți acest lucru doar dacă economisiți grăsimea timp de câteva săptămâni sau luni; încordat, se va păstra timp de 6 luni bine acoperit în frigider. Bine învelită, carnea de rață în sine va dura până la 2 săptămâni la frigider.
Ce să faci cu picioarele tale minunate de rață? De ce să le mănânci. Puteți doar să roșiți picioarele și să lăsați grăsimea delicioasă să vă dribleze pe bărbie sau să ridicați pielea și să o mâncați—este greu să o re-crocați mai târziu—și apoi să îndepărtați carnea de pe oase și să o folosiți într-o salată, cu fasole sau orez sau cu paste.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru confit de rață. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur]()
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.