Confit De Pui Crocant

Confit De Pui Crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați confitul de pui crocant. Această rețetă face 1 porții cu 18184 calorii, 86G de proteine, și 1971g de grăsime fiecare. Pentru $ 36.16 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, picioare de pui, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Latkes clare cu Confit de pui și ouă, Confit De Pui, și Confit De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pat pui uscat. "Asta ajută sarea și piperul să continue uniform."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Se amestecă sare și piper și se presară peste pui. Pune într - un 4-sau 5-qt. cuptor olandez și aranjați crengute de usturoi și cimbru deasupra. Acoperiți și răciți cel puțin 12 ore și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Adăugați grăsime de rață la pui; cald pe plită la foc mic, acoperit, până când grăsimea este topită, aproximativ 20 de minute. Ar trebui să acopere complet puiul; dacă nu, adăugați mai multe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Coaceți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, cel puțin 8 ore și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Folosind clești, transferați cu grijă puiul într - un 9-cu 13-in. coaceți vasul și răciți. Așteptați ca grăsimea topită să se răcească, apoi se toarnă în recipiente și se răcește pentru utilizare ulterioară. Lăsați în urmă usturoiul și ierburile din fundul oalei și orice sucuri de carne gelatinizate. Dacă nu intenționați să folosiți imediat tot puiul, acoperiți-l cu grăsime încă lichidă; se va păstra, acoperit la frigider, câteva luni. (De fapt, pe vremuri, bucătarii îl păstrau la temperatura camerei răcoroase săptămâni întregi.) "Puteți folosi grăsimea pentru a găti. Data viitoare când faceți un pui prăjit, în loc de ulei de măsline, puneți această grăsime pe ea. Sau periați-l pe pâine la grătar."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Pentru a utiliza confit, crisp-l: lingura de gătit grăsime într-o tigaie adâncă, largă. Dacă puiul a fost răcit în grăsime, transferați-l pe o foaie de copt și răzuiți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gătit GrăsimeGătit Grăsime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Încălziți grăsimea la foc mediu până când ajunge între 275 și 300 pe un termometru prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Adăugați picioarele de pui, cu pielea în jos. "Dacă nu sfârâie cu adevărat, grăsimea nu este suficient de fierbinte. De asemenea, picioarele reci de pui vor scădea temperatura grăsimii, astfel încât să crească căldura la aproximativ 350."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
10
Gătiti, reglând căldura pentru a menține temperatura între 275 și 300, până când puiul este ușor rumenit și crocant, 10 până la 12 minute, întorcându-se o dată. "Concentrați-vă pe obținerea unei piele frumoasă crocantă pe pui, nu doar pe timpul necesar."Folosind clești (și o lingură cu fante, dacă aveți nevoie, pentru a ajuta la menținerea puiului foarte fraged și delicat), transferați puiul într-un raft așezat peste o foaie de copt cu margini pentru a se scurge. Acum este gata de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
* Găsiți aceste grăsimi la unele măcelării și la magazinele alimentare bine aprovizionate.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții1
Scor De Sănătate42
Revista