Confetti Ou Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți ouă de Confetti. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 207 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, legume, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cookie-uri de Confetti feliate și coapte de primăvară, Coaceți pui Confetti cu Topping de biscuiți Cheddar, și Caserola Mexicană Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Pat Hash browns în partea de jos a vasului de copt.
Topiți untul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti ceapa si ciupercile in unt 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede. Se amestecă legumele amestecate.
Bateți ouăle, brânza, laptele, sarea și piperul într-un castron mare cu sârmă până se amestecă bine. Se amestecă amestecul de ciuperci. Se toarnă cu grijă în vasul de copt.
Coaceți descoperit aproximativ 40 de minute sau până când ouăle sunt așezate în centru.