Confetti Fiesta impletituri necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 40. Un amestec de zahăr, ceapă, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Împletituri De Ciocolată, Împletituri De Cardamom, și Impletituri De Vacanta.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 4 căni de făină, făină de porumb, drojdie, zahăr și sare. Într-o cratiță mică, încălziți zeama, untul și ceapa la 120 cp -130 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se adaugă la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
3
Adăugați ouă; bateți până se omogenizează. Se amestecă brânza, porumbul și ardeii. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți aluatul în jumătate. Împărțiți jumătate din aluat în două porții, astfel încât o porție să fie de două ori mai mare decât cealaltă; formați porțiunea mai mare în trei 16-in. frânghii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
7
Așezați pe o foaie de copt unsă și împletiți; ciupiți capetele pentru a sigila și băga sub.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Forma porțiune mai mică în trei 10-in. frânghii. Împletitură pe o suprafață ușor făinată; tuck se termină sub.
9
Periați fundul împletiturii cu apă și așezați-l peste împletitură mai mare. Acoperiți pâinea și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
10
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Ungeți cu unt topit. Se răcește pe un suport de sârmă. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.