Rețeta italiană de condimente de carne ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 48 de porții cu 52 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pâine veche de o zi, carne de vită măcinată, sare condimentată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Condimente Italiene, Condimente Italiene, și Amestec De Condimente Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pâinea pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Se coace la 200 la 20 de minute. Întoarceți; coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Așezați pâinea într-un blender sau robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați condimente. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat timp de până la 6 luni.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.