Con De Ton Ceviche
Rețeta conului de ton Ceviche este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America de Sud. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, suc de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Ahi Ton Ceviche, Ceviche De Ton Tropical, și Margaritan Ahi Ton Ceviche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tonul, împotriva cerealelor, în cuburi de 1/4 inci. Într-un castron combinați sucul de lămâie, sucul de lămâie și zahărul. Se amestecă oțetul și se amestecă până se încorporează.
Adăugați tonul tăiat cubulețe, ghimbirul, ceapa roșie, ceapa verde și ierburile. Lăsați tonul să se marineze* timp de până la 1 oră.
Scurgeți excesul de lichid din ton, scoateți în conuri și serviți.
* Marinarea tonului cu sucuri proaspete și zahăr va fi procesul de gătit sau de întărire a tonului