Compot De Vinete

Compot De Vinete
Compotul de vinete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 91 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, vinete, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Compot De Vinete, Compot De Vinete, și Compot De Vinete Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți vinetele tăiate cubulețe într-un coș cu aburi. Setați coșul peste 1 inch de apă și aduceți la foc mic. Acoperiți și aburiți vinetele până se înmoaie, 12 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Într-o tigaie mare, combinați roșiile cu usturoiul, chimenul și boiaua și fierbeți la foc moderat până se îngroașă, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați sosul de roșii și vinetele și fierbeți, amestecând ușor de câteva ori, până când vinetele sunt aromate cu sosul, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
VineteVinete
SosSos
4
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul. Condimentează cu sare și piper; adăugați coaja de lămâie, coriandru și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista