Compot de rubarbă, pere și mere

Compot de rubarbă, pere și mere
Compotul de rubarbă, pere și mere ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, bățul de scorțișoară, mărul galan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste margherita cu rubarbă și compot de mere, Compot De Pere De Mere, și Crockpot Compot De Mere + Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați mere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3
Adăugați pere; gatiti 1 minut sau pana cand fructele sunt fragede, amestecand usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
PerePere
4
Se ia de pe foc; rece. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
5
Se servește răcit sau la temperatura camerei.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista