Compot de rubarbă, pere și mere
Compotul de rubarbă, pere și mere ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, bățul de scorțișoară, mărul galan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste margherita cu rubarbă și compot de mere, Compot De Pere De Mere, și Crockpot Compot De Mere + Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Adăugați mere și gătiți 2 minute.
Adăugați pere; gatiti 1 minut sau pana cand fructele sunt fragede, amestecand usor.
Se ia de pe foc; rece. Aruncați bățul de scorțișoară.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.