Compot de rubarbă cu vanilie CR ampermalme fra ampermolche & clătite

Compot de rubarbă cu vanilie CR ampermalme fra ampermolche & clătite
Compot de rubarbă cu vanilie CR aproxumme fra 8che & clătite ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 259 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 94 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 35 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Cap de la magazin și ridica zahăr pudră, CR fra fra fra, miere de albine, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine prăjită franceză cu compot de rubarbă-Mango și Creme Fraiche, Shortcakes parfumate cu rubarbă și vanilie cu căpșuni cu cremă de ghimbir Fraiche, și Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți bucățile de rubarbă într-un castron și adăugați zahărul, mierea, o stoarcere de suc de lămâie și 3 lingurițe de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă bine, apoi se așează bucățile plate într-o tavă de prăjire. Împărțiți păstăile de vanilie în jumătate, apoi răzuiți semințele și rezervați-le pentru vanilie crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
4
Adăugați păstăile de vanilie la rubarbă, apoi coaceți la cuptor pentru 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, amestecați semințele de vanilie și zahărul glazurat în crme frache. Când rubarba este gătită, scurgeți sucurile într-o tigaie, apoi fierbeți pentru a se îngroșa ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se amestecă rubarba cu tulpina de ghimbir și sucuri, apoi se pune lingura peste clătite. Se acoperă cu o lingură de vanilie crme frache și o stropire de coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
7
Serviți cu cele mai ușoare clătite. Pentru reteta vezi 'merge bine cu' de mai sus.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista