Nevoie de o sos fără gluten și vegan? Compotul de rubarbă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 121 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, zahăr granulat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Compot De Rubarbă, Compot De Rubarbă, și Compot De Rubarbă.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță de 3 litri; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 40 de minute sau până când amestecul se îngroașă și se reduce la jumătate.