Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de piersici-muștar. Această rețetă servește 40 și costă 28 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 41 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rozmarin, semințe de muștar, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Compot de piersici și afine, Vafe cu compot de piersici, și Somon Cu Compot De Piersici Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Începeți cu modul nostru de conservare pas cu pas.
2
Sterilizați patru borcane și capace de conserve de 8 uncii.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
3
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi în fâșii largi, lăsând în urmă miezul alb amar. Strângeți sucul de lămâie printr-o strecurătoare într-o cratiță mare și largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Adăugați coaja, vinul, zahărul, mierea, semințele de muștar, boabele de piper și fulgii de ardei roșu. Legați rozmarinul și frunzele de dafin împreună cu sfoară și adăugați în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă și un termometru cu bomboane sau prăjituri adânci înregistrează 220 de grade F, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sfoară De Măcelar
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați piersicile și fructele uscate în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește până când piersicile sunt doar fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din căldură; aruncați ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Umpleți borcanele cu amestecul de piersici, lăsând spațiul capului de 3/4 inch, apoi sigilați și procesați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate