Compot de Grapefruit în sirop de rozmarin
Compotul de Grapefruit în sirop de rozmarin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 159 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 71 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, grapefruit, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Compot De Grapefruit-Campari, Compot De Grapefruit De Afine Și Rubin, și Compot de portocale și Grapefruit.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
Scoateți și aruncați rozmarinul.
Curățați și tăiați grapefruitul peste un bol de servire pentru a prinde suc.
Adăugați grapefruit în castron.
Se toarnă sirop de rozmarin peste fructe în castron.
Adăugați cireșe. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.