Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de fructe curry fierbinte. Această rețetă servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 137 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați inele de mere condimentate, cireșe maraschino, jumătăți de pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Fructe Fierbinți, Compot Cu Cinci Fructe, și Compot De Fructe Fierbinți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți ananasul, piersicile și perele, rezervând sucuri; puneți fructele deoparte. Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb, zaharurile și pudra de curry. Se amestecă treptat sucurile rezervate până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă inelele de mere și fructele rezervate; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit