Compot de căpșuni și rubarbă cu cremă de miere
Compotul de căpșuni și rubarbă cu cremă de miere este un fără gluten și vegetarian sos. O porție conține 295 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,63 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, rubarbă, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Compot De Rubarbă Cu Miere, Cremă de lămâie cu strat dublu cu compot de căpșuni, și Compot De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la foc mic într-un cazan dublu sau într-o cratiță prevăzută cu un castron.Răsturnați conținutul unei fasole de vanilie în cremă și turnați în partea superioară a cazanului dublu, gătiți până la cald.
Bateți mierea după gust, apoi transferați o lingură sau două din smântâna fierbinte în ouăle bătute, amestecând energic pentru a le tempera.
Transferați gălbenușurile de ou călite în cremă și continuați să amestecați încet până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi spatele unei linguri.
Transferați într-un vas și lăsați-l să se odihnească în timp ce pregătiți compote.To faceți compotul, topiți untul într-o cratiță peste o flacără moderată, apoi aruncați rubarba și sotati în unt până se înmoaie, aproximativ cinci până la șase minute.Se amestecă căpșunile, mierea (după cum este necesar) și sucul și coaja unei portocale; reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți încă trei până la patru minute până când boabele se înmoaie, dar nu moale.
Transferați într-un vas de servit și serviți acoperit cu cremă de miere.