Compot de căpșuni și rubarbă cu cremă de miere

Compot de căpșuni și rubarbă cu cremă de miere
Compotul de căpșuni și rubarbă cu cremă de miere este un fără gluten și vegetarian sos. O porție conține 295 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,63 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, rubarbă, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Compot De Rubarbă Cu Miere, Cremă de lămâie cu strat dublu cu compot de căpșuni, și Compot De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la foc mic într-un cazan dublu sau într-o cratiță prevăzută cu un castron.Răsturnați conținutul unei fasole de vanilie în cremă și turnați în partea superioară a cazanului dublu, gătiți până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Bateți mierea după gust, apoi transferați o lingură sau două din smântâna fierbinte în ouăle bătute, amestecând energic pentru a le tempera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați gălbenușurile de ou călite în cremă și continuați să amestecați încet până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
CremăCremă
4
Transferați într-un vas și lăsați-l să se odihnească în timp ce pregătiți compote.To faceți compotul, topiți untul într-o cratiță peste o flacără moderată, apoi aruncați rubarba și sotati în unt până se înmoaie, aproximativ cinci până la șase minute.Se amestecă căpșunile, mierea (după cum este necesar) și sucul și coaja unei portocale; reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți încă trei până la patru minute până când boabele se înmoaie, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CăpșuniCăpșuni
Fructe De PadureFructe De Padure
CompotCompot
RubarbăRubarbă
UntUnt
MiereMiere
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Transferați într-un vas de servit și serviți acoperit cu cremă de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
MiereMiere
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista