Compot De Cinci Fructe

Compot De Cinci Fructe
Compotul cu cinci fructe este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 24 de porții. Pentru 1,29 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest sos are 161 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de umplutură de plăcintă cu cireșe, șuncă, bucăți de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Compot De Fructe, Compot de fructe, și Compot De Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele șase ingrediente. Aduceți la fierbere. Căldură redusă; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute, amestecând frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se servește cald cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista