Compot Cald De Mere
Compotul cald de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 10 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 13%. Încercați Crepe cu conținut scăzut de carbohidrați cu compot cald de mere (fără Gluten), Compot Cald De Fructe, și Compot Cald De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; gătiți și amestecați pecanele în unt topit până se prăjesc ușor, 2 până la 3 minute.
Transferați pecanele prăjite într-un castron cu o lingură cu fante, rezervând untul în tigaie. Gatiti si amestecati merele in untul rezervat pana cand merele incep sa se inmoaie, aproximativ 2 minute; adăugați zahăr.
Se amestecă apa, stafidele și sarea în amestecul de mere. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când stafidele sunt pline, aproximativ 5 minute.
Adăugați whisky, extract de vanilie și nuci pecan prăjite.