Collops Tocate
Collops tocat este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 226 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Un amestec de carne de vită, piper măcinat, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Fructe Tocate, Curry De Vită Tocată, și Carne de vită tocată Wellington.
Instrucțiuni
Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu; adăugați ceapă, sare și piper. Gatiti si amestecati carnea de vita macinata pana nu mai este roz, 7-10 minute.
Se amestecă ovăzul în amestecul de carne de vită pentru a se acoperi în picături de carne de vită.
Se toarnă stocul de vită peste amestecul de carne de vită; aduceți la fierbere, puneți capacul pe tigaie și reduceți focul la minim. Gatiti la foc mic pana cand ovazul este fiert, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă sosul Worcestershire prin amestecul de vită pentru a servi.