Collards cu nucă de cocos prăjită
Collards cu nucă de cocos prăjită ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 203 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, căței de usturoi, ulei de cocos virgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pâine prăjită cu banane de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos prăjită cu vanilie, Cremă De Nucă De Cocos Collards, și Pui de nucă de cocos cu gulere de piper murat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți nucă de cocospe o foaie mică de copt cu margini și prăjiți,aruncând ocazional, până devin aurii, aproximativ5 minute; transferați pe o farfurie.
Întindeți migdalele pe aceeași foaie de copt și pâine prăjită, aruncând ocazional, până Lamaro auriu, 8-10 minute.
Se lasă să se răcească,apoi se toacă grosier.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Adăugați usturoi; gatiti, amestecand, pana cand parfumati,aproximativ 30 de secunde.
Adăugați verdeață de guler ahandful la un moment dat, aruncând până se ofilesc întreadăugări. Gatiti, aruncand ocazional, pana ladoar licitație, aproximativ 5 minute mai mult.
Adăugați busuioc, oțet, sos de pește și sos de soia; condimentați cu sare, fulgi de ardei roșu și mai mult oțet, dacă doriți.
Se servește acoperit cu nucă de cocos șimigdale.
Per porție: 200 de calorii, 16 g grăsime, 7 g fibre