Colete de păstrăv și fenicul

Colete de păstrăv și fenicul
Parcelele de păstrăv și fenicul se ocupă 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 702 calorii, 82G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.99 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fenicul cu bulb, ceapă de primăvară, mărar și păstrăv. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Colete de somon afumat cu salată de fenicul și nuci, Pește în colete de hârtie cu praz, fenicul, arpagic și vanilie, și Colete de cartofi dulci, fenicul și feta îmbrăcate la cald.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 210C / ventilator 190C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o foaie de copt în cuptor. Gatiti graul bulgar conform ambalajului, scurgeti, raciti si furculiti in coaja de lamaie si marar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
GrâuGrâu
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Împărțiți grâul bulgar între 2 foi pergament de copt. Sandwich împreună 2 fileuri de pește și stai pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
GrâuGrâu
4
Presărați fenicul, ceapa de primăvară, sucul de lămâie și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Înfășurați parcelele și puneți foaia de copt fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți la cuptor timp de 12 minute sau până când peștele este opac și se simte ferm, acoperiți cu mărar suplimentar și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru păstrăv. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista