Coleslaw II în stil Restaurant

Coleslaw II în stil Restaurant
Coleslaw II în stil Restaurant este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 158 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de zară, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți În Stil Restaurant, Salsa În Stil Restaurant, și Restaurant Stil Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul, sarea, piperul, laptele, maioneza, Zara, oțetul și sucul de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Lapte BătutLapte Bătut
MaionezăMaioneză
OțetOțet
PiperPiper
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se adaugă varza și morcovii și se amestecă până se amestecă cu pansamentul. La frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
MorcovMorcov

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista