Colcannon al lui Alison

Colcannon al lui Alison
Colcannon Alison ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 62 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata mamă-fiică a lui Glorian și Alison, Colcannon, și Colcannon.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 10 minute, până când cartofii sunt suficient de moi pentru a fi zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Transferați într-un castron mare de servire și amestecați cartofii cu 1/4 cană de unt și toată smântâna până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Topiți untul rămas într-o oală mare (puteți folosi aceeași oală) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați usturoiul și ceapa verde și gătiți, amestecând până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați varza, acoperiți tigaia și lăsați varza să se aburească aproximativ 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă amestecul de varză în piureul de cartofi și se condimentează liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista