Colcannon
Colcannon necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 242 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați prazul, varza, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Colcannon, Colcannon, și Colcannon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, fierbeți varza până se înmoaie; scoateți și tocați sau amestecați bine. Puneți deoparte și păstrați cald. Fierbeți cartofii până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se scurge.
Tăiați prazul, părțile verzi, precum și albul și fierbeți-le în suficient lapte pentru a le acoperi, până când sunt moi.
Condimentează și pasează bine cartofii. Se amestecă prazul fiert și laptele. Se amestecă varza sau varza și se încălzește până când întregul este un puf verde pal. Faceți o fântână în centru și turnați untul topit.