Cojile Umplute Cu Cârnați Slabi
Cojile umplute cu cârnați Skinny ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 265 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână morcovi, sos de paste cu plante muir, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Coji Umplute Cu Cârnați, Coji Umplute Cu Cârnați, și Cârnați Alfredo Scoici Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, zdrobiți cârnații. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana nu mai roz; scurgere.
În castron mediu, amestecați brânza ricotta, 1 cană din amestecul de brânză italiană, spanacul și busuiocul până se amestecă bine. Se amestecă morcovii și cârnații.
Întindeți aproximativ 1/2 cană din sosul de paste pe fundul vasului de copt. Puneți aproximativ 3 linguri de amestec de cârnați în fiecare coajă de paste. Aranjați cochilii, umplute cu părțile în sus, pe sos în vasul de copt.
Se toarnă sosul de paste rămas peste cojile umplute. Pulverizați o bucată de folie de 15 inci cu spray de gătit; acoperiți cojile cu folie.
Coaceți 40 de minute. Descoperi; se presara cu restul de 1 cană amestec de brânză italiană.
Coaceți neacoperit cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.