Coji Ușoare Umplute Cu Carne De Vită
Cojile ușoare umplute cu carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 396 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, carne de vită măcinată, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Makeover Scoici Ușor Umplute Cu Carne De Vită, Coji Umplute Cu Carne De Vită, și Coji Umplute Cu Carne De Vită.
Instrucțiuni
Gatiti cojile de paste conform instructiunilor pachetului la al dente; scurgeți și clătiți în apă rece. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, 1-1/2 căni amestec de brânză italiană, parmezan, pesto, ou și jumătate din amestecul de vită.
Întindeți 3/4 cană de sos de spaghete într-un 13-in x 9-in uns. vas de copt. Puneți amestecul de brânză în coji de paste; se pune în vasul de copt.
Combinați amestecul de vită rămas și sosul de spaghete; se toarnă peste coji.
Se presară cu brânza rămasă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute. Descoperi; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.