Coji Ușoare Umplute Cu Carne De Vită

Coji Ușoare Umplute Cu Carne De Vită
Cojile ușoare umplute cu carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 396 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, carne de vită măcinată, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Makeover Scoici Ușor Umplute Cu Carne De Vită, Coji Umplute Cu Carne De Vită, și Coji Umplute Cu Carne De Vită.

Instrucțiuni

1
Gatiti cojile de paste conform instructiunilor pachetului la al dente; scurgeți și clătiți în apă rece. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, 1-1/2 căni amestec de brânză italiană, parmezan, pesto, ou și jumătate din amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Întindeți 3/4 cană de sos de spaghete într-un 13-in x 9-in uns. vas de copt. Puneți amestecul de brânză în coji de paste; se pune în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combinați amestecul de vită rămas și sosul de spaghete; se toarnă peste coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Se presară cu brânza rămasă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute. Descoperi; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista