Coji umplute cu spanac și Ricotta

Coji umplute cu spanac și Ricotta
Cojile umplute cu spanac și Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 439 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mozzarella, parmezan, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coji Umplute Cu Spanac-Ricotta, Coji umplute cu spanac și Ricotta, și Coji umplute cu spanac și Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.aburiți un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Gatiti cojile de paste conform instructiunilor etichetei pachetului; scurgeți și lăsați deoparte să se răcească. În timp ce pastele se gătesc, într-un castron mare, amestecați împreună ricotta, 1 cană mozzarella, parmezan, spanac, ou, sare, piper, condimente italiene și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Spray De GătitSpray De Gătit
Coji De PasteCoji De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SpanacSpanac
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
PastePaste
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Întindeți 3/4 cană de sos de spaghete pe fundul vasului de copt. Umpleți cojile cu amestec de brânză și spanac și puneți-le în vas. Puneți sosul rămas peste coji și presărați cu 1 cană de mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Coji De PasteCoji De Paste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Acoperiți vasul de copt cu folie și coaceți timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Îndepărtați folia și coaceți aproximativ 10 minute mai mult, până când bulele și brânza încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista