Coji umplute cu spanac și Ricotta
Cojile umplute cu spanac și Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 439 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mozzarella, parmezan, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coji Umplute Cu Spanac-Ricotta, Coji umplute cu spanac și Ricotta, și Coji umplute cu spanac și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.aburiți un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Gatiti cojile de paste conform instructiunilor etichetei pachetului; scurgeți și lăsați deoparte să se răcească. În timp ce pastele se gătesc, într-un castron mare, amestecați împreună ricotta, 1 cană mozzarella, parmezan, spanac, ou, sare, piper, condimente italiene și nucșoară.
Întindeți 3/4 cană de sos de spaghete pe fundul vasului de copt. Umpleți cojile cu amestec de brânză și spanac și puneți-le în vas. Puneți sosul rămas peste coji și presărați cu 1 cană de mozzarella rămasă.
Acoperiți vasul de copt cu folie și coaceți timp de 35 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți aproximativ 10 minute mai mult, până când bulele și brânza încep să se rumenească.