Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie
Cojile umplute cu patru brânzeturi cu Marinara afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 853 calorii, 55g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 3,94 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză asiago, paste Jumbo shell, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 80%. Încercați Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie, Coji Jumbo umplute cu brânză cu sos Marinara, și Clătite umplute cu spanac - brânză cu Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți 2 vase de copt (13 x 9 inci) cu spray de gătit; pus deoparte.
Așezați brânza de vaci și brânza ricotta într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de brânză de vaci, Asiago și următoarele 6 ingrediente (Asiago prin spanac).
Lingură sau țeavă 1 lingură amestec de brânză în fiecare coajă. Aranjați jumătate din cochilii umplute, cu cusătura în sus, într-un vas pregătit.
Se toarnă 3 căni de Marinara fumurie peste scoici umplute.
Se presară cu 1/2 cană de mozzarella. Repetați procedura cu cojile umplute rămase, Marinara afumată și mozzarella în vasul pregătit rămas.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Pentru a îngheța caserola necoaptă: pregătiți-vă prin capacul pasului cu folie de plastic, apăsând pentru a îndepărta cât mai mult aer posibil. Înfășurați cu folie rezistentă. A se păstra la congelator până la 2 luni.
Pentru a pregăti caserola congelată necoapte: Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați folia; folie de rezervă.
Îndepărtați folia de plastic; aruncați folia. Acoperiți caserola congelată cu folie rezervată; coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când cojile sunt bine încălzite.