Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie
Cojile umplute cu patru brânzeturi cu Marinara afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 853 calorii, 55g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 3,94 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză asiago, paste Jumbo shell, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 80%. Încercați Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie, Coji Jumbo umplute cu brânză cu sos Marinara, și Clătite umplute cu spanac - brânză cu Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Înveliți 2 vase de copt (13 x 9 inci) cu spray de gătit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Așezați brânza de vaci și brânza ricotta într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Combinați amestecul de brânză de vaci, Asiago și următoarele 6 ingrediente (Asiago prin spanac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Brânză Asiago
7
Lingură sau țeavă 1 lingură amestec de brânză în fiecare coajă. Aranjați jumătate din cochilii umplute, cu cusătura în sus, într-un vas pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Se toarnă 3 căni de Marinara fumurie peste scoici umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
9
Se presară cu 1/2 cană de mozzarella. Repetați procedura cu cojile umplute rămase, Marinara afumată și mozzarella în vasul pregătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
10
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Pentru a îngheța caserola necoaptă: pregătiți-vă prin capacul pasului cu folie de plastic, apăsând pentru a îndepărta cât mai mult aer posibil. Înfășurați cu folie rezistentă. A se păstra la congelator până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați
13
Pentru a pregăti caserola congelată necoapte: Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Îndepărtați folia; folie de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
15
Îndepărtați folia de plastic; aruncați folia. Acoperiți caserola congelată cu folie rezervată; coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când cojile sunt bine încălzite.