Coji Jumbo Umplute Cu Șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coji Jumbo umplute cu șuncă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de canolan, ardei gras, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bun. Rețete similare includ Coji Jumbo Umplute Cu Ton, Coji Jumbo Umplute Cu Salată De Ton, și Coji Jumbo umplute cu brânză și spanac.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o cratiță mică, combinați făina și laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; pune deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderentă, călește ciupercile, ceapa și ardeiul verde în ulei până se înmoaie. Reduceți căldura; adăugați șunca, 1/2 cană brânză elvețiană și parmezan. Gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 cană din sosul rezervat.
Scurgeți pastele; umpleți fiecare coajă cu aproximativ 3 linguri de pilitură.
Locul într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu sosul rămas. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute sau până se încălzește.
Se presară pătrunjel, boia și brânză elvețiană rămasă.