Coji Jumbo Umplute Cu Șuncă

Coji Jumbo Umplute Cu Șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coji Jumbo umplute cu șuncă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de canolan, ardei gras, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bun. Rețete similare includ Coji Jumbo Umplute Cu Ton, Coji Jumbo Umplute Cu Salată De Ton, și Coji Jumbo umplute cu brânză și spanac.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o cratiță mică, combinați făina și laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; pune deoparte.
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, călește ciupercile, ceapa și ardeiul verde în ulei până se înmoaie. Reduceți căldura; adăugați șunca, 1/2 cană brânză elvețiană și parmezan. Gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 cană din sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Scurgeți pastele; umpleți fiecare coajă cu aproximativ 3 linguri de pilitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Locul într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu sosul rămas. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se presară pătrunjel, boia și brânză elvețiană rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista