Coji de porc cu scorțișoară și zahăr
Coaja de porc cu scorțișoară și zahăr necesită aproximativ 3 minute de la început până la sfârșit. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 260 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, îndulcitor granular de sucroloză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ Coji De Porc Cu Brânză Albastră Maytag, Chicharrones Guisados (Coajă De Porc Prăjită Înăbușită), și Vigor sau chicharrel cu yucca (coji de Yuccan și carne de porc).
Instrucțiuni
Întindeți coaja de porc într-un vas mare de copt. Într-un castron mic, amestecați scorțișoara și îndulcitorul.
Stropiți untul topit peste cojile de porc în timp ce agitați vasul pentru a distribui uniform untul pe toate părțile cojilor.
Se presară cu scorțișoară și îndulcitor, amestecând pentru a acoperi.