Coji de paste cu legume prăjite
Cojile de Paste cu legume prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 974 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,01 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, frunze de busuioc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 82%. Rețete similare includ Legume prăjite mixte și paste făinoase, Paste cu Fetan și legume prăjite, și Paste cu legume prăjite și Rucola.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Într-un castron mare, combinați vinetele, inimile de anghinare, uleiul, cimbrul și rozmarinul. Aruncați pentru a acoperi legumele cu ulei și ierburi. Aranjați legumele pe foaia de copt pregătită și prăjiți 15 până la 20 de minute, până se rumenesc și se înmoaie, întorcându-se la jumătatea gătitului.
Scoateți legumele din cuptor și puneți-le deoparte.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, scurgeți și reveniți la oala de gătit. Se amestecă legumele prăjite și ardeii roșii prăjiți.
Bateți împreună bulionul de pui, oțetul, muștarul, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul peste paste și se aruncă pentru a acoperi. Se amestecă busuiocul. Se amestecă amestecul în boluri puțin adânci și se presară parmezan deasupra.