Coji de Mac și brânză cu cârnați

Coji de Mac și brânză cu cârnați
Cojile de Mac și brânză cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 682 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mazăre pentru bebeluși, amestec de brânză american-cheddar, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Patru Scoici Umplute Cu Brânză Și Cârnați, O oală coji de cârnați italieni și brânză, și Coji De Cârnați Italieni Și Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, încălziți bulionul până la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați coji de paste; se încălzește la fierbere. Se fierbe 6 minute; nu se scurge. Reduceți căldura. Se amestecă mazărea și cârnații. Acoperiți; fierbeți 3 până la 5 minute sau până când cojile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați brânză mărunțită; aruncați ușor până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista