Coji de bezea de cacao cu fructe proaspete glazurate

Coji de bezea de cacao cu fructe proaspete glazurate
Coji de cacao bezea cu fructe proaspete glazurate este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap farfurie. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 252 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, cremă de patiserie, jeleu de coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cojile de bezea ale lui Memaw, Coji De Bezea Elvețiene, și Coji De Meringue De Grapefruit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați hârtia pergament pe o foaie mare de copt. Desenați 8 cercuri (3 inci) pe hârtie pergament. Întoarceți hârtia pergament și fixați-o cu bandă de mascare. Bateți albușurile de ou, vanilia și smântâna de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu subbeat). Îndoiți 2 linguri de cacao în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Lichior De AluneLichior De Alune
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Împărțiți 1/2 cană amestec de albus de ou uniform între cele 8 cercuri desenate. Folosind partea din spate a unei linguri, formați amestecul de albus de ou în cuiburi cu laturi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4
Coaceți la 225 timp de 1 1/2 ore sau până la uscare. Opriți cuptorul; lăsați bezelele să se răcească în cuptor cel puțin 12 ore. Îndepărtați cu grijă cuiburile de bezea din hârtie. Umpleți fiecare bezea cu cremă de patiserie; deasupra cu fructe. Periați ușor fructele cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Presărați 1/8 linguriță de cacao peste fiecare porție, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista