Codițe de ton și ceapă verde saut pe Romaine

Codițe de ton și ceapă verde saut pe Romaine
Saut Tunan și tulpini de ceapă verde pe Romaine este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 310 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de orez, semințe de susan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Tulpini de brânză elvețiană sotate cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel, Fasole verde sotată și ceapă roșie, și Ton Ars Cu Ceapă Verde-Sos Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați morcovul pe lungime în panglici folosind un cojitor de legume. Ondulați panglicile în jurul degetelor și așezați buclele de morcov într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LegumeLegume
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
BolBol
2
Combinați oțet, suc, 3/4 linguriță sare, sos de usturoi chili și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
MuștarMuștar
OțetOțet
SucSuc
SareSare
3
Adăugați 1 1/2 lingurițe ulei de susan și 1 1/2 lingurițe ulei de canola, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Încălziți 1 linguriță de ulei de susan și 1 linguriță de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați peștele uniform cu restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
6
Adăugați pește în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți peștele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Încălziți 1/2 linguriță de ulei de susan și 1/2 linguriță de ulei de canola rămas în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Combinați salata verde, bok choy și roșiile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Scurgeți buclele de morcov; adăugați bucle de morcov la amestecul de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
MorcovMorcov
12
Stropiți amestecul de oțet peste amestecul de salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați 1 1/2 cană amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
OțetOțet
13
Tăiați fiecare friptură de ton în felii subțiri. Aranjați 1 friptură de ton și 4 cepe pe fiecare porție; presărați fiecare porție cu 3/4 linguriță semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Friptură De TonFriptură De Ton
CeapăCeapă
14
Notă de vin: ce să turnați cu aceste arome diverse? Fructul îndrăzneț al lui Dry ros se ridică la bogăția uleiului de susan, impactul sosului de chili și densitatea tonului. Îmi place Ctes-du-Rhne ross din Franța. În special, Domaine de la Janasse Ctes du Rhne Ros din 2006 este fantastic cu acest fel de mâncare (14 USD). Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
Ulei De SusanUlei De Susan
TonTon
VinVin

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista