Codițe de ton și ceapă verde saut pe Romaine

Saut Tunan și tulpini de ceapă verde pe Romaine este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 310 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de orez, semințe de susan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Tulpini de brânză elvețiană sotate cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel, Fasole verde sotată și ceapă roșie, și Ton Ars Cu Ceapă Verde-Sos Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați morcovul pe lungime în panglici folosind un cojitor de legume. Ondulați panglicile în jurul degetelor și așezați buclele de morcov într-un castron cu apă cu gheață.
Combinați oțet, suc, 3/4 linguriță sare, sos de usturoi chili și muștar.
Adăugați 1 1/2 lingurițe ulei de susan și 1 1/2 lingurițe ulei de canola, amestecând cu un tel.
Încălziți 1 linguriță de ulei de susan și 1 linguriță de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați peștele uniform cu restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din tigaie.
Încălziți 1/2 linguriță de ulei de susan și 1/2 linguriță de ulei de canola rămas în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se ocazional.
Combinați salata verde, bok choy și roșiile într-un castron mare.
Scurgeți buclele de morcov; adăugați bucle de morcov la amestecul de salată.
Stropiți amestecul de oțet peste amestecul de salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați 1 1/2 cană amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Tăiați fiecare friptură de ton în felii subțiri. Aranjați 1 friptură de ton și 4 cepe pe fiecare porție; presărați fiecare porție cu 3/4 linguriță semințe de susan.
Notă de vin: ce să turnați cu aceste arome diverse? Fructul îndrăzneț al lui Dry ros se ridică la bogăția uleiului de susan, impactul sosului de chili și densitatea tonului. Îmi place Ctes-du-Rhne ross din Franța. În special, Domaine de la Janasse Ctes du Rhne Ros din 2006 este fantastic cu acest fel de mâncare (14 USD). Karen MacNeil