Cod prăjit cu fasole albă, compot de roșii și ulei de trufe

Cod prăjit cu fasole albă, compot de roșii și ulei de trufe
Codul prăjit cu fasole albă, compot de roșii și ulei de trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,95 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Rețetă de Cod prăjit cu fasole albă, roșii și ulei de trufe, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Hummus De Roșii Prăjite Cu Trufe pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista