Cod negru prăjit cu fasole de mare și stridii

Codul Negru prăjit cu fasole de mare și stridii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, fasole de mare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Cod Negru Prăjit Cu Fasole De Mare Și Stridii, Stridii Cu Sos De Stridii Și Fasole Neagră, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Gatiti fasolea de mare intr-o cratita de 2 litri de apa clocotita (nesarata) 1 minut, apoi scurgeti-o intr-o strecuratoare. Transferați rapid într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Se scurge, apoi se usucă cu prosoape de hârtie.
Scurgeți stridiile într-o sită așezată peste un castron și rezervați-le lichiorul.
Se usucă peștele și se presară sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea rezistentă la cuptor de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți peștele, cu pielea în sus, până când partea inferioară se rumeneste, 2 până la 3 minute. Întoarceți peștele și transferați tigaia în cuptor, apoi prăjiți până când peștele este doar gătit, 9 până la 11 minute.
În timp ce codul se prăjește, gătiți șalota în 3 linguri de unt, acoperit, într-o tigaie grea de 10 inci la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu auriu, 2 până la 3 minute.
Adăugați suc de lămâie și lichior de stridii și aduceți la foc mic la foc moderat.
Adăugați stridii și condimentați ușor cu sare și piper, dacă doriți, apoi gătiți la foc mic, acoperit, până când abia ferm, 1 până la 2 minute.
Centrați bucăți de cod pe 4 farfurii mari (tigaie de rezervă) și aranjați fasolea de mare și stridiile în jurul peștilor. Aruncați grăsimea din tigaia de 12 inci și adăugați lichid de gătit pentru stridii. Se aduce la fierbere la foc mare și se învârte în untul de lingură rămas până se încorporează. Puneți sosul peste fructe de mare și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.