Cod Negru Aburit Cu Scallions Și Vin De Orez

Cod Negru Aburit Cu Scallions Și Vin De Orez
Codul negru aburit cu Scallions și vin de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 244 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la finecooking.com are 16 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ulei de canolan, ceapă de primăvară, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Legume aburite cu vinetă de orez-vin, Luni fără carne: orez negru prăjit cu mazăre Snap și Scallions, și Cod Aburit Cu Ghimbir Și Scallions pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o răzătoare în stil rasp, radeți ghimbirul într-o sită fină așezată peste un castron mare. Folosiți spatele unei linguri pentru a apăsa pulpa pentru a elibera sucul; aruncați pulpa. Se amestecă sosul de soia și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați peștele, întoarceți-l la strat, acoperiți și marinați timp de 20 de minute la temperatura camerei. Setați un abur (fie în stil occidental, fie în bambus asiatic) peste o oală cu cel puțin 1 inch de apă fierbinte. Pe o farfurie care se poate potrivi în abur, aranjați peștele astfel încât fileurile să se potrivească fără a atinge (aruncați marinada rămasă). Distribuiți scallions în jurul peștelui și puneți placa în abur. Acoperiți și aburiți peștele până când este gătit, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu și adăugați Shaoxing-ul. Lăsați-l să sfârâie doar câteva secunde și scoateți-l de pe foc. Împărțiți orezul în 4 farfurii. Acoperiți orezul cu pește și scallions (transferați direct din abur fără a încerca să scoateți farfuria). Puneți sosul Shaoxing peste tot și serviți. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Serviți cuorez și mazăre de zăpadă prăjită cu Shiitakes și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1
Calorii
1
510, grăsime
2
25, Calorii Grase
1
220, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
20, Grăsimi Mononesaturate
4
14, carbohidrați
5
115, colesterol
6
55, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
45, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista