Cod Mare Chiaro
Cod mare Chiaro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 641 calorii, 49G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oregano, Ulei de măsline, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Frutti di Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade
Tăiați cartofii în sferturi. Aruncați într-un castron cu 1 lingură de ulei de măsline, 1/4 linguriță. oregano, sare și piper.
Se pune într-o tigaie mică și se prăjește timp de douăzeci de minute.
În timp ce cartofii se gătesc cald 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu, se adaugă usturoiul tocat, se sotează până când usturoiul este auriu (2-3 minute).
Adăugați roșiile tocate în usturoi și ulei. Lăsați roșiile să se fierbe, apoi adăugați măslinele și caperele feliate, restul de oregano, sare, piper și două dintre frunzele de busuioc rupte; gatiti inca 2 minute.
Când cartofii s-au prăjit timp de 20 de minute, curățați un spațiu în centrul tigaiei, adăugați codul, acoperiți cu sos de roșii și prăjiți cu cartofii încă 20 de minute.
Se scoate din cuptor, se împarte între două farfurii, se ornează cu frunzele proaspete de busuioc rămase și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa