Cod La Grătar

Cod La Grătar
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Codul la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 152 calorii. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, ceapă verde, fileuri de cod și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Cârnați la grătar cu șalotă la grătar savurați cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită.

Instrucțiuni

1
Stivați aproximativ 15 brichete de cărbune într-un grătar în formă de piramidă. Dacă doriți, stropiți ușor cărbunii cu lichid mai ușor și lăsați să se înmoaie timp de 1 minut înainte de a aprinde cărbunii cu un chibrit. Lăsați focul să se răspândească pe toți cărbunii, aproximativ 10 minute, înainte de a răspândi brichetele în grătar; lăsați cărbunii să ardă până când un strat subțire de cenușă albă acoperă cărbunii. Ungeți ușor grătarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Condimentează ambele părți ale Codului cu condimente Cajun, piper de lămâie, sare și piper negru. Puneți peștele deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Piper NegruPiper Negru
Piper De LămâiePiper De Lămâie
PeștePește
SareSare
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
3
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați zeama de lămâie și ceapa verde și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Puneți codul pe grătarele unse și grătați până când peștele se rumeneste și se fulgează ușor, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; ungeți frecvent amestecul de unt în timp ce grătați. Lăsați Codul să se odihnească de pe foc aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista